2023 m. kovo 13 d. išvažiuojamasis Valdybos posėdis vyko Kauno technologijos universitete

2023 m. kovo 13 d. išvažiuojamasis LieDM konsorciumo valdybos posėdis vyko Kaune, Kauno technologijos universitete. Posėdžio metu buvo aptarta „EdTech“ projekto eiga, dėstytojų skaitmeninių kompetencijų tobulinimas. Apsvarstyti artimiausių nuotolinių mokymų konsorciumo nariams planai, pavasarinio visuotinio susirinkimo ir seminaro organizavimas, kiti aktualūs klausimai.
Po posėdžio Valdybos nariai turėjo galimybę aplankyti Informatikos fakulteto Audiovizualinių technologijų bei Virtualios realybės laboratorijas, susipažinti su Statybos ir architektūros fakulteto Išmaniųjų miestų ir infrastruktūros centru, taip pat – apžiūrėti Informacinių technologijų departamento duomenų centrą, E. mokymosi technologijų centro vaizdo konferencijų studiją bei naujai įrengtą KTU biblioteką.
Džiaugiamės, kad šio vizito metu pavyko aplankyti ir rekonstruotą Kauno sporto halę bei neseniai atidarytą atnaujintą Dariau ir Girėno stadioną, į šią ekskursiją maloniai pakvietė Lietuvos sporto universiteto atstovai.

Informatikos fakulteto Audiovizualinių technologijų laboratorija
Ekskursija po KTU biblioteką
E. mokymosi technologijų centro vaizdo konferencijų studija
Hibridinių studijų auditorijos
Hibridinių studijų auditorijos
Hibridinių studijų auditorijos
Informatikos fakulteto Virtualios realybės laboratorija
Informatikos fakulteto Virtualios realybės laboratorija
Statybos ir architektūros fakulteto Išmaniųjų miestų ir infrastruktūros centras
Kauno sporto halė
Atnaujintas Dariaus ir Girėno stadionas

Kitos naujienos